Hoppa till innehåll

Vill du jobba på BSS Daghemmet?

Vi söker nyfikna och idérika medarbetare: just nu rekryteras behöriga lärare inom småbarnspedagogik och barnskötare inom småbarnspedagogik.

Livet ger mer då man kan möta det främmande med empati, ta ansvar för sig själv och andra och vara en del av en flerspråkig kulturmiljö. Vill du vara med och utveckla kunskaper som krävs i morgondagens värld?

Björneborgs svenska samskola (BSS) är en dynamisk lärmiljö, som uppmuntrar till nyfikenhet. Hos oss växer nyfikna barn till modiga ungdomar. I BSS Daghemmet deltar barnen i en språkstig, som vi hoppas ska fortsätta till gymnasiet. Vi är en gemenskap som utvecklas och växer och din uppgift som lärare inom småbarnspedagogik/barnskötare är att stöda barnens utveckling, lärande och deras resa på språkstigen. I arbetet behöver du känna till grunderna för planen för småbarnspedagogik.

Du ser det goda i barnens enskilda styrkor och samarbetar med vårdnadshavarna. Vi uppskattar att du är en öppen och nyfiken lagspelare.

Vi erbjuder:

  • högre löner i jämförelse med lönetabellerna såväl på kommunala som på privata sektorn (gäller behörig personal)
  • stöd i ditt arbete och möjligheten att utvecklas i arbetet
  • en fast anställning (gäller behörig personal)
  • en modern arbetsomgivning och en arbetsplats där vi gör tillsammans
  • bra förmåner såsom Smartum-sedlar och fri användning av simbassäng och gym
  • täckande arbetshälsovård

Sök nu!
Uppgifterna besätts omgående och tillsvidare.
Behörighetskrav enligt lag om småbarnspedagogik 6 kap 26§ (lärare inom småbarnspedagogik) och 28§ (barnskötare inom småbarnspedagogik)
Kontaktuppgifter: Jennie Lipasti, 044 986 5300, jennie.lipasti@bjss.fi
Sänd in din ansökan till: bss@bjss.fi