Skip to content

Töihin BSS Päiväkotiin?

Etsimme uteliaita ja idearikkaita työntekijöitä! Rekrytoimme parhaillaan päteviä varhaiskasvatuksen opettajia ja lastenhoitajia.

Mitä on rakkaus? Osaako karhu viheltää? Luontainen kiinnostuksemme ympäröivään maailmaan ja avoimuus uusille kokemuksille ovat tärkeä kasvualusta luovuudelle: kyvylle kehittää uutta ja ratkaista eteen tulevia ongelmia. BSS Daghemmet on paikka, jossa lapset oppivat arjen taitoja leikin, liikunnan sekä luonto- ja kulttuurielämysten lomassa. Monikielisessä kasvuympäristössä he saavat kokeilla uutta ja edetä yksilöllisen kielipolun ja varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Ammattitaitoinen, vanhempien kanssa avoimesti kommunikoiva henkilökunta, maltilliset ryhmäkoot, turvalliset tilat sekä tiivis yhteistyö koulun ja senioritoiminnan kanssa tekevät päiväkodistamme turvallisen, lämminhenkisen paikan kasvulle ja kehitykselle. Uteliaisuus asuu meissä kaikissa, annetaan sen kukoistaa!

Mitä odotamme sinulta:

Näet hyvää lapsen yksittäisissä, omissa vahvuuksissa ja teet yhteistyötä lasten vanhempien kanssa. Arvostamme avointa ja uteliasta tiimipelaajaa.

Me tarjoamme:

  • Korkeammat palkat verrattuna palkkataulukoihin niin kunnallisella kuin yksityisellä sektorilla (koskee pätevää henkilökuntaa).
  • Tukea työssäsi ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.
  • Vakituisen työn (koskee pätevää henkilökuntaa).
  • Modernin työskentely-ympäristön ja työpaikan, jossa teemme yhdessä.
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten Smartum-setelit ja vapaan kuntosalin ja uima-altaan käytön.
  • Kattavan työterveyshuollon.

Hae nyt!
Työpaikkoja täytetään hakuaikana.

Lainmukainen vaatimus pätevyystä, 6. luku 26§ (varhaiskasvatuksen opettaja) ja 28§ (varhaiskasvatuksen lastenhoitaja)
Yhteystiedot: Jennie Lipasti, 044 986 5300, jennie.lipasti@bjss.fi
Lähetä hakemuksesi: bss@bjss.fi