Hoppa till innehåll
Tillbaka

Hej du, som jobbar inom ekonomi, vi behöver dig!

Hej du modiga! Vi söker en multitalang inom ekonomi. Är det du?

Arbetshelheten är bred och mångsidig som innefattar alla delområden inom ekonomi. Till dina uppgifter hör inköps- och försäljningsfakturor, löneräkning, bokslut samt aktivt deltagande i budgetering och rapportering. Vi använder programmet Netvisor.

SKiB är en flerspråkig arbetsgivare, som arbetar för utbildning, kultur och gott åldrande. I ditt arbete klarar du dig långt med din expertis inom ekonomi. Vi rapporterar på svenska.

Som person är du ansvarstagande, självgående, noggrann och strukturerad. Du har ett positivt synsätt, ser lösningar i stället för problem, och ställer upp där det behövs. I en liten arbetsgemenskap är arbetsuppgifterna ofta mångsidigare än det som står i arbetsbeskrivningen och därför bidrar du till hela organisationens framgång.

Du bör ha en lämplig utbildning för arbetet och minst några års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder dig mycket konkurrenskraftiga arbetsförmåner, som inkluderar användning av gym och simbassäng samt Smartum-förmåner.

Stiftelsen har en stark vilja att utvecklas och våra planer sträcker sig långt in i framtiden. Våra värderingar återspeglas i vårt dagliga arbete: öppenhet, vi-anda och föregångarskap. Låter det bra? Du vill förmodligen vara med för att skapa framtiden med oss, eller hur!

Skicka din ansökan med löneanspråk senast den 8.7.2022 till ekonomidirektör Sari Törölä på adressen sari.torola@skib.fi med rubriken Ansökan. Tilläggsinformation av jobbet fås under följande tider: må 27.6 kl. 9-10 el. kl. 14-15, to 30.6 kl. 9-10 på numret 040 543 4271 eller per e-post före början av juli.