Hoppa till innehåll

Är du vår nya fastighetskoordinator?

Hej, du nyfikna! Vi söker en fastighetskoordinator

Så roligt att SKiB intresserar dig! Men vad gör egentligen en fastighetskoordinator hos oss? Förstås en hel del, får du se här.

Arbetet går ut på att på ett mångsidigt sätt ta hand om SKiB:s fastigheter. I ditt jobb leder du arbetet inom såväl fastighetsskötsel som städarbete. Du är den som kontaktas då det behövs hjälp med fastighetsrelaterade ärenden och du sköter såväl planerat fastighetsunderhåll som sådant som dyker upp. Du hjälper till när det ordnas olika evenemang och du är tätt med i skapandet av det nya campusområdet. Enligt behov vikarierar du fastighetschefen.

Själv är du noggrann och det kommer av sig naturligt att du hela tiden har koll på såväl helheter som detaljer och märker var du behövs. Du reagerar förstås snabbt och är uppmärksam.

Låter det här som din framtid?

Skicka då din ansökan till ansokan@skib.fi senast sö 10.4.2022.

Undrar du över något? Kontakta i så fall fastighetschef kimmo.ankelo@skib.fi eller vardagar kl. 15-16 på numret 0400 539 991.

Svenska Kulturfonden i Björneborg (SKiB) är en oberoende, privat stiftelse som sedan 1919 arbetar för att främja svenska kultursträvanden i Björneborg och Satakunta. Som huvudman för Björneborgs svenska samskola arbetar SKiB för flerspråkighet och livslångt lärande inom en nordisk kulturram. SKiB stöder också regional kultur och erbjuder seniorboende i Björneborg.