Skip to content

Tervetuloa

kielipolulle!

BSS Daghemmet on yksityinen päiväkoti Porissa Liisantorin vieressä. Tarjoamme monikielistä varhaiskasvatusta suomen- ja ruotsinkielisille perheille arkisin kello 7-17. Olemme Porin kaupungin palvelusetelipäiväkoti. Toimimme yhteistyössä myös Ulvilan ja Harjavallan kaupunkien sekä Nakkilan kunnan kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että päivähoitomaksut ovat samantasoiset kunnallisten päiväkotien kanssa.

Lähde kanssamme kielipolulle

Meillä lapsesi saa lämminhenkisen ja uteliaisuuteen kannustavan monikielisen kasvuympäristön, jossa hän saa kokeilla uutta ja edetä yksilöllisen kielipolun ja varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Lapset oppivat arjen taitoja leikin, liikunnan, luonto- ja kulttuurielämysten lomassa.

Ainutlaatuinen kielipolku päiväkodista lukioon

Päiväkotimme on osa Björneborgs svenska samskola (BSS) -yhteiskoulun ainutlaatuista kielipolkua, joka tarjoaa lapsellesi mahdollisuuden oppia ja puhua ruotsia kanssamme 1-vuotiaasta 19-vuotiaaksi asti.

Tutustu kielipolkuumme

Elämänmittaisia ystävyyssuhteita

Päiväkodin ryhmistä muodostuu koulussa luokkia, ja tutut kaverit ovat koko opiskeluajan yhdessä. Lukiostamme valmistuneet ylioppilaat ovat usein tunteneet toisensa päiväkodista asti. Tällaiset ystävyydet jatkuvat monesti läpi koko aikuisiän.

Päiväkodissamme

  1. Lapsesi lähtee kielipolulle. Hän voi oppia ja puhua ruotsia kanssamme 1-vuotiaasta 19-vuotiaaksi. Monikielisyys auttaa myöhemmin muiden kielten oppimisessa.
  2. Lapsesi saa edun olla osa pohjoismaista kieliyhteisöä, johon kuuluu 20 miljoonaa ihmistä.
  3. Lapsesi saa lämminhenkisen kasvuympäristön ja hyvien resurssiemme ansiosta poikkeuksellisen monipuolisia arjen kokemuksia.
  4. Perheet ja henkilökunta yhdistyvät vahvaksi yhteisöksi. Toimimme saman katon alla koulun kanssa, ja yhteistyö koulun kanssa on tiivistä.
  5. Lapset solmivat elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Tervetuloa tutustumaan

Vastaremontoidut tilamme uusittuine pihoineen ovat Porin ydinkeskustassa.

Täältä löydät meidät

Hakeminen

Hakeminen meille on helppoa. Täytä lomake ja me otamme yhteyttä!

Näin haet meille

Yli 120 vuotta ruotsinkielistä varhaiskasvatusta Porissa

BSS Daghemmet on yksi Suomen vanhimmista yksityisistä päiväkodeista. Se aloitti toimintansa nimellä Arbetets Vänners Barnträdgård vuonna 1898 Porissa osoitteessa Eteläpuisto 19.

Tutustu päiväkotimme historiaan

Kiinnostaako monikielinen kasvuympäristö?

Lataa esitteemme