Skip to content
  1. /
  2. Koulu
  3. /
  4. Tukiyhdistys

Tukiyhdistys

Tule mukaan tukiyhdistykseen

Björneborgs svenska samskolas Understödsförening r.f. on BSS-koulun tukiyhdistys, joka on perustettu jo vuonna 1926. Yhdistys tukee luokkien järjestämiä retkiä, vierailuja ja leirikouluja sekä koulun oppilaiden osallistumista urheilutapahtumiin, kieliprojekteihin, konsertteihin sekä teatterivierailuihin.

Tavoitteet ja toiminta

Björneborgs svenska samskolas Understödsförening r.f. -yhdistyksen päätavoitteena on tukea koulun toimintaa ja edistää kodin ja koulun välistä yhteistyötä.

Tarjoamme oppimisympäristöjä koulun ulkopuolella

Hyvät oppimisympäristöt ovat inspiroivia, turvallisia, terveellisiä ja monipuolisia. Ne edistävät vuorovaikutusta ja osallistumista. Koska oppimista tapahtuu kaikkialla – ei vain luokkahuoneessa, on tärkeää tarjota oppimisympäristöjä myös koulutilojen ulkopuolella. Tätä pyrkimystä toteuttaa koulun tukiyhdistys.

Järjestämme retkiä ja vierailuja

Tukiyhdistys tarjoaa BSS-koulun oppilaille vaihtelua kouluarkeen ja laajentaa oppimisympäristöjä koulun ulkopuolelle. Järjestämme ​​retkiä ja opintovierailuja, leirikouluja, urheilutapahtumia, kieliprojekteja, konsertteja ja teatterivierailuja. Lisäksi yhdistys tukee digitaalisiin ratkaisuihin panostamista.

Liity jäseneksi

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi mahdollistat, että tukiyhdistys voi jatkossakin tarjota oppilaille monipuolista toimintaa. Jäsenmaksu on vain 10 €/vuosi. Se on pieni panostus lapsesi saamaan etuun nähden!

Ilmoita luokanopettajalle, että haluat liittyä jäseneksi.

Tervetuloa mukaan!