Skip to content
  1. /
  2. Päiväkoti
  3. /
  4. Toiminta ja ryhmät

Toiminta ja ryhmät

Monipuolisia arjen kokemuksia.

Yli 120-vuotinen BSS Daghemmet on yksi Suomen vanhimmista yksityisistä päiväkodeista. Toimintaamme ylläpitää sitoutumaton ja yksityinen SKiB-säätiö. Tämä antaa meille mahdollisuudet ja resurssit tarjota lapsille poikkeuksellisen monipuolisia arjen kokemuksia leikin, liikunnan, luonto- ja kulttuurielämysten parissa. Toteutamme lasten omia ideoita, ja lapset ovat mukana toiminnan kehittämisessä. Monipuolisuus ja osallistaminen ovatkin se meidän ”Det lilla extra”.

Paljon retkiä ja juhlia

Leikkipuistot

Käymme paljon Porin mahtavissa puistoissa leikkimässä. Lapset saavat usein itse valita, mihin puistoon mennään.

Metsäretket

Retkeilemme metsässä, tutkimme luontoa ja paistamme kaikki yhdessä grillikodalla makkaraa.

Liikunta

Liikumme monipuolisesti. Otamme ilon irti viereisen Liisantorin liikuntamahdollisuuksista. Talvella luistelemme ahkerasti. Pienetkin oppivat taitaviksi luistelijoiksi.

Leipominen

Leipominen on lasten suosikkipuuhia. Teemme sämpylöitä, porkkanakakkua ja muita herkkuja ja otamme leivonnaisia myös retkieväiksi.

Vierailut

Vierailemme senioritaloissa ja tutustumme historiaan jännittävien tarinoiden kautta. Saamme vieraaksemme teatteriryhmiä ja esiintyjiä.

Juhlat

Juhlat ovat tärkeä osa perinteitämme. Panostamme juhliin, järjestämme vohvelijuhlia ja kutsumme myös perheet mukaan iloisiin tapahtumiimme.

Ryhmät

Polku Kenguruista Elefantteihin

Meillä on hyvät tilat ja voimme pitää ryhmäkoot pieninä. Jaamme lapset 0-1-vuotiaiden, 1-2-vuotiaiden, 3-5-vuotiaiden sekä esikoululaisten ryhmiin. Tämän ryhmäjaon olemme kokeneet hyväksi lasten oppimisen ja kehityksen kannalta.

Lapset kehittyvät yksilöllisen kielipolun kautta. Kielitaito karttuu uusia sanoja omaksumalla. Lapsile kielenoppiminen on leikkiä.

Toimintasuunnitelmamme

Tutustu BSS Päiväkodin toimintasuunnitelmaan 2022-2023:

Oma toimintasuunnitelmamme perustuu Porin kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan, jota toteutetaan Opetushallituksen antamien valtakunnallisten varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden pohjalle. Opetushallitus uudisti perusteita helmikuussa 2022. Tutustu tästä:

Hakeminen

Näin haet meille