Skip to content
  1. /
  2. Päiväkoti
  3. /
  4. Hakeminen

Tervetuloa!

Näin haet

päiväkotiimme

1. Täytä hakemus

Haku BSS Daghemmet -päiväkotiin käy kätevästi – täytä päiväkodin e-hakemus niin olemme sinuun yhteydessä:

Lähetä hakemus hyvissä ajoin. Huomioi, että hoitopaikan hakuun liittyy myös palvelusetelihakemus, joka tulisi jättää kaupungille neljä kuukautta ennen hoidon tarvetta. Porin ulkopuolella asuvat voivat hakea päiväkotipaikkaa oman kuntansa kautta.

Etsitkö hakemusta esiopetukseen, sen iltapäivätoiminta Lillikseen tai BSS kouluun. Ne löytyvät täältä.

2. Hae palveluseteliä

Päiväkotimme käyttää palveluseteliin pohjautuvaa hoitomaksua. Palvelusetelillä Porin kaupunki korvaa perheille yksityisen päiväkodin kustannuksia, jolloin varhaiskasvatusmaksu on saman suuruinen kuin vastaavassa kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Jos kotikuntanne on muu kuin Pori, olettehan yhteydessä varhaiskasvatuksen päällikköön (yhteystiedot alla).

Kun lapsellesi on myönnetty paikka, voit hakea palveluseteliä Porin kaupungin sivuilla:

3. Tervetuloa tutustumaan

Paikan varmistuttua kutsumme teidät keskustelemaan toiveistanne ja ajatuksistanne päiväkodin aloitukseen liittyen. Samalla esittelemme kielistrategiaamme ja vastaamme teitä askarruttaviin kysymyksiin.

Lapsellanne on mahdollisuus tutustua ryhmään 1-3 kertaa ennen varsinaista aloitusta. Kun lapsi tulee tutustumaan, pidämme alkukeskustelun yhdessä ryhmän varhaiskasvatuksen opettajan kanssa. Perheen ja päiväkodin välinen saumaton yhteistyö on meille tärkeää heti aloituksesta lähtien.

4. Hae paikkaa esikoulusta ja Lilliksen iltapäivätoiminnasta

Esikoulu on osa BSS koulua, joten esikoulupaikkaa haetaan sieltä: