Hoppa till innehåll
Tillbaka

Joulukonsertti: Från Betlehem till Broadway

Senast har hon gjort titelrollen i Mary Poppins, nu uppträder Josefin Silén för första gången i Björneborg. Hon ackompanjeras av Kristian Nyman.

I konserten hör vi kända julklassiker som möter vinterns sprakande hitlåtar från Broadways musikalscener.

Välkommen till en stämningsfull julkonsert för hela familjen! Fritt inträde med biljett, som fås  från huvudkassan i Ratsulas andra våning.

Julkonsert: Från Betlehem till Broadway

Tid: 15.12.2022 kl. 18-19

Plats: Mikaelsgården

Hjärtligt välkommen!

Om våra artister:

Josefin Silén är utbildad musikalartist från Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet. Hon har därefter vidareutbildat sig i både London och New York. Hon är känd bl.a. för titelrollen i Svenska Teaterns uppsättning av Mary Poppins, Esmeralda i Ringaren i Notre Dame på Tampereen Teatteri och Meg Giry i konsertversionen av Love Never Dies på Nationaloperan. Till våren kommer hon göra rollen som Rizzo i musikalen Grease i Helsingfors Mässcentrum.  

Kristian Nyman är musiker, pianist och kapellmästare. Han har studerat vid Kungliga musikhögskolan i Stockholm och vid Sibelius-Akademin i Helsingfors. Huvudsakligen har han arbetat inom musikalvärlden i Helsingfors, För tillfället är han fastanställd vid Svenska teatern i Helsingfors och jobbar med musikalerna Mary Poppins, Evigt Ung och Next to Normal.