Skip to content

Joulukonsertti: Från Betlehem till Broadway

Saapuessasi konserttiin:

  • Ovet aukeavat klo 17.00. Ravintola Amica on auki konsertin alkuun, klo 18.00, asti.
  • Sisäänpääsy lipulla. Tapahtuma on loppuunvarattu.
  • Tervetuloa!

Maija Poppasenakin kunnostautunut musikaalitähti Josefin Silén konsertoi ensi kertaa Porissa. Pianistina Kristian Nyman.

Konsertissa kuullaan musiikkia tutuista jouluklassikoista talvisiin Broadwayn musikaalihitteihin.

Tervetuloa tunnelmalliseen koko perheen joulukonserttiin! Ilmainen sisäänpääsy lipulla, jonka saat Ratsulan 2. kerroksen pääkassalta.

Joulukonsertti: Från Betlehem till Broadway

Aika: torstai 15.12.2022

Paikka: Mikaelsgården

Lämpimästi tervetuloa!

Illan artisteista:

Josefin Silén on valmistunut musikaaliartistiksi Göteborgin Teatteri- ja Musiikkikorkekakoulusta ja jatkokouluttautunut  sekä Lontoossa että New Yorkissa. Hän on tunnettu mm. päärolistaan Svenska Teaternin Maija Poppasena, Notre Damen kellonsoittajan Esmeraldana Tampereen Teatterissa sekä Meg Giryna Love Never dies -musikaalin konserttiversiossa. Keväälä hän astuu Rizzon saappaisiin Grease-musikaalissa Helsingin messukeskuksessa.

Kristian Nyman on muusikko, pianisti ja kapellimestari. Hän on opiskellut Tukholmassa Kungliga musikhögskolassa sekä Sibelius-Akatemiassa Helsingissä. Hän on pääosin työskennellyt Helsingin musikaalimaailmassa. Tällä hetkellä hän on työsuhteessa Svenska Teaterniin Helsingissä, musikaaleissa Mary Poppins, Evigt Ung ja Next to Normal.