Skip to content

SKiB ja Bss seuraavat koronavirusepidemian kehittymistä

Svenska Kulturfonden i Björneborg och Bss följer aktiv med hur situationen med coronavirusepidemin utvecklas och genomför skyddande och bromsande åtgärder

Svenska Kulturfonden i Björneborg ja Bss seuraavat aktiivisesti koronavirusepidemian kehittymistä sekä suorittavat suojelevia ja jarruttavia toimia.

Koronavirus (COVIID-19) on nyt myös Suomessa aiheuttanut epidemian. SKiB ja Bss seuraavat aktiivisesti tilanteen kehittymistä. SKiB ja Bss seuraavat ja noudattavat myös viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Erityisen tärkeää on suojella riskiryhmiin kuuluvia ja jarruttaa viruksen leviämistä.

Toimenpiteinä olemme sulkeneet Mikaelsgårdenin fysio-osaston, uima-altaan ja saunat. Ruokasalin ja Träffiksen käyttöä on myös rajoitettu. Kaikki varsinaisen toiminnan ulkopuoliset tilaisuudet on Mikaelsgårdenissa ja koulutaloissa peruttu tai siirretty myöhemmäksi. Ylioppilakirjoitukset järjestetään Ylioppilaslautakunnan aikataulun mukaisesti.

Yleisesti kehoitamme läheisiä ja ystäviä aktiivisesti pitämään etäyhteyttä henkilöihin joita tulee suojella virustartunnalta. Soita, käytä videokokousta, chattaa, kaikki etätavata ovat hyviä.

Seuraa yleisölle luotettavan median kautta annettavia ohjeita.

Bss tiedottaa toimistaan huoltajille Wilman kautta. SKiB pitää yhteyttä senioreihin normaalisti seniorikoordinaattorin toimesta.