Skip to content

Etsimme päiväkotiimme johtajaa

Takaisin

Etsimme päiväkotiimme johtajaa

Haluatko edistää kanssamme monikielisyyttä?

Etsimme päiväkotiimme johtajaa.

BSS Daghemmet on päiväkoti, jossa lapset osallistuvat kielipolulle, jonka toivomme jatkuvan aina lukioomme asti. Olemme kehittyvä ja kasvava yhteisö, jossa sinun tehtäväsi on johtaa päiväkodin yhdeksää osastoa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman esihenkilösi, varhaiskasvatuksen johtajan kanssa. Työskentelet myös omassa ryhmässä ja johtajan ominaisuudessa:

  • Organisoit työt osastojen arjessa
  • Kehität kasvatuksellista toimintaa
  • Vedät päiväkodin henkilöstöpalaverit
  • Vastaat kehityskeskusteluista henkilöstön kanssa
  • Teet työvuorolistat ja hyväksyt työajat

Etsimme jämäkkää tiimipelaajaa, henkilöä, joka omaa laajan kokemuksen varhaiskasvatuksen tehtävistä ja joka haluaa kehittää päiväkodin toimintaa. Olet luonteeltasi avoin ja utelias oppimaan uutta, sekä katsoa ennakkoluulottomasti eteenpäin.

Johdat esimerkillä ja huolehdit osaltasi että tekemisen taso on laadukasta, lasta kuuntelevaa ja perheiden kanssa keskustelevaa. Olet osa kehittyvää ympäristöä, jossa toteutetaan varhaiskasvatusta oman kielistrategiamme mukaisesti. Olet vastuullinen ja haluat edistää oman työyhteisön toimivuutta.

Päiväkotimme hakee maltillista kasvua lapsimäärään. Uuden kampuksen myötä kouluun saadaan lisää aloituspaikkoja ja lasten kielipolku kulkee meillä lähes poikkeuksetta päiväkodin kautta. Sinun tehtäväsi on yhdessä esihenkilösi kanssa johtaa tätä muutosta päiväkodin osalta. Moni lapsista tulee suomenkielisestä perheestä ja oppii ruotsia omaan tahtiinsa. Meidän tehtävämme on tukea lapsia tässä. Jokainen lasta kohdellaan yksilönä.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään perustuu varhaiskasvatuslain kuudennen luvun 31. pykälän mukaan, joka astuu voimaan 1.1.2030.  Lisäksi päiväkodin toiminnasta vastaavan johtajan tehtävään on kelpoisuus 26 tai 27 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin tehtävään ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito.

Me tarjoamme:

  • vakituisen työsuhteen
  • modernin työympäristön ja työpaikan jossa tehdään yhdessä
  • hyvät työpaikkaedut kuten Smartum-edut, uima-altaan ja kuntosalin vapaan käytön
  • kattavan työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Lisätietoja löydät osoitteesta skib.fi/paivakoti. Voit myös kysyä tehtävästä varhaiskasvatuksen johtajalta, Jennie Lipastilta: jennie.lipasti@bjss.fi tai 044 986 5300.

Voit hakea työpaikkaa 2.4. mennessä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen bss@bjss.fi.

Asiakaslupauksemme

Mitä on rakkaus? Osaako karhu viheltää? Luontainen kiinnostuksemme ympäröivään maailmaan ja avoimuus uusille kokemuksille ovat tärkeä kasvualusta luovuudelle: kyvylle kehittää uutta ja ratkaista eteen tulevia ongelmia. BSS Daghemmet on paikka, jossa lapset oppivat arjen taitoja leikin, liikunnan sekä luonto- ja kulttuurielämysten lomassa. Monikielisessä kasvuympäristössä he saavat kokeilla uutta ja edetä yksilöllisen kielipolun ja varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Ammattitaitoinen, vanhempien kanssa avoimesti kommunikoiva henkilökunta, maltilliset ryhmäkoot, turvalliset tilat sekä tiivis yhteistyö koulun ja senioritoiminnan kanssa tekevät päiväkodistamme turvallisen, lämminhenkisen paikan kasvulle ja kehitykselle. Uteliaisuus asuu meissä kaikissa, annetaan sen kukoistaa!

Björneborgs svenska samskola, BSS, on vuonna 1892 perustettu Porissa toimiva yksityiskoulu, joka tarjoaa yhtenäisen opintopolun päiväkodista lukioon. Koulua ylläpitävä säätiö, Svenska Kulturfonden i Björneborg (SKiB), edistää monikielisyyttä, elinikäistä oppimista ja suvaitsevaa, tasa-arvoista kehitystä Porissa ja Satakunnassa.