Skip to content

Hakeminen

Näin haet päiväkotiimme

1. Täytä hakemuksemme

Haku BSS Daghemmet -päiväkotiin käy kätevästi päiväkodin omalla hakemuksella:


Voit täyttää lomakkeen myös suomeksi. Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen: bss@bjss.fi. Otamme teihin pian yhteyttä.

Lähetä hakemus hyvissä ajoin. Huomioi, että hoitopaikan hakuun liittyy myös palvelusetelihakemus, joka tulisi jättää kaupungille neljä kuukautta ennen hoidon tarvetta. Porin ulkopuolella asuvat voivat hakea päiväkotipaikkaa oman kuntansa kautta.

2. Hae palveluseteliä

Päiväkotimme käyttää palveluseteliin pohjautuvaa hoitomaksua. Palvelusetelillä Porin kaupunki korvaa perheille yksityisen päiväkodin kustannuksia, jolloin hoitomaksu on saman suuruinen kuin vastaavassa kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Kun lapsellesi on myönnetty paikka, voit hakea palveluseteliä Porin kaupungin sivuilla:

3. Tervetuloa tutustumaan

Paikan varmistuttua kutsumme teidät keskustelemaan toiveistanne ja ajatuksistanne päiväkodin aloitukseen liittyen. Samalla esittelemme kielistrategiamme ja vastaamme teitä askarruttaviin kysymyksiin.

Lapsellanne on mahdollisuus tutustua ryhmään 1-3 kertaa ennen varsinaista aloitusta. Kun lapsi tulee tutustumaan, pidämme alkukeskustelun yhdessä ryhmän varhaiskasvatuksen opettajan kanssa. Perheen ja päiväkodin välinen saumaton yhteistyö on meille tärkeää heti aloituksesta lähtien.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jennie Lipasti
varhaiskasvatuksen johtaja
044 986 5300